westernridskolan

Foxhillstable

Hästar och människor i samarbete


Westernridskolan är till största delen baserad på kunskaper som vi genom åren inom westernridningen lärt oss. Hur inlärningen är olika för alla individer och att det är mycket viktigt att alla utvecklas i sin egen takt.


För oss är det viktigt att varje ryttare skall få den hjälp och stöd, som behövs för att föra dig framåt i utbildningen. Tanken är att väcka nyfikenhet för hästars sätt att fungera i westernridningens mjuka och annorlunda sätt att hantera och rida sin häst.


Hästarna är lugna och trygga och är också givetvis olika individer vilket gör att man får lära sig att dom lär sig olika fort precis som vi ryttare.


Grupper på 2 ekipage gör att instruktören får mycket mer tid för varje elev och då också kan gå genom så att alla förstår. Vi varvar lektionsridningen med teorilektioner och markhanteringslektioner under terminen.

Vår ridskola kommer att startas upp 7 mars, alla är välkomna oavsett ridvana våra hästar är välskolade tävlingshästar vilket gör att dom är lugna och stabila.

är du intresserad av att gå på ridskolan så kontakta oss på email eller telefon. anki@foxhillstable.se eller 073-6346571.

Copyright ©Foxhillstable All Rights Reserved 2020